Iltakäyttö

Pohjois-Haagan yhteiskoulu vuokraa tilojansa ilta- ja vapaa-ajankäyttöön. Koulussa on kaksi liikuntasalia, luokkatiloja, noin 60 henkilön auditorio ja ravintolasali, jonne mahtuu noin 200 henkeä.

Salivuorot vuokrataan lukuvuosittain koko lukuvuoden mittaisiksi ajoiksi (syyskuun alusta toukokuun puoleenväliin). Vapaat vuorot löytyvät oikelta löytyvien linkkien takaa. Vuoroja voi kysellä Sami Auersalmelta puh. 040 7252 097 tai sami(at)phyk.fi.

Luokkatiloja, auditoriota ja ruokasalia voi vuokrata esim. kokouskäyttöön iltakohtaisesti. Luokissa on käytössä tietokone, dokumenttikamera ja videotykki. Luokissa omaa tietokonetta ei voi yhdistää videotykkiin. Ruokalassa on käytössä videotykki ja mikrofoni, mutta siellä tulee olla oma tietokone (HDMI-liitäntä) mukana, jos videotykin kautta haluaa esittää jotain.

Tilavaraukset tehdään kouluisäntä Jorma Miettuselle puh 046 923 4404 tai jorma.miettunen(at)phyk.fi.

Viikonloppukäyttöön tiloja vuokrataan vain lähialueen yleishyödylliseen käyttöön. Vuokrauksesta päätetään aina tapauskohtaisesti. Tiloja voi anoa käyttöönsä Sami Auersalmelta puh. 040 7252 097 tai sami(at)phyk.fi.

Oikealla olevista linkeistä saat mm. listan päivistä jolloin koulu on varannut tilansa omaan käyttöönsä. Jos kummatkin salit ovat suljettuina ei myöskään muita tiloja vuokrata. Jos vain toinen sali on suljettu voi muita tiloja pääsääntöisesti vuokrata.

Iltavahtimestarin saa kiinni numerosta 040 5158 191 tai sähköpostilla iltavahtimestari(at)phyk.fi.