Lukion jääkiekkovalmennus

Lukion jääkiekkovalmennusryhmä kokoontuu ohjattuihin aamuharjoituksiin kolme kertaa viikossa. Ohjattua jääkiekkovalmennusta PHYK:ssa on tarjottu vuodesta 1996. Harjoitukset pitävät sisällään jääharjoittelua ja jääkiekon oheisharjoittelua, kuten uintia, pallopelejä ja voimaharjoittelua aina harjoituskaudesta ja ajankohdasta riippuen.

Jääkiekkovalmennuksen toimintaperiaatteena on tukea pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämistä. Valmennuksessa panostetaan osa-alueisiin, joihin seuratasolla ei ole aikaa ja mahdollisuuksia. Valmennuksen mottona on antaa pelaajille vapaus toteuttaa itseään ja kehittää luovuuttaan pelaajana.

Jääharjoitukset ryhmällä on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Perjantaiaamu on pyhitetty lihashuollolle ja muulle harjoittelua tukevalle oheisharjoittelulle. Valmennusryhmällä on käytössään hyvät olosuhteet, koska Pirkkolan urheilupuisto sijaitsee koulun tuntumassa ja on hyödynnettävissä kaikkine palveluineen.

Jääkiekkovalmennusrinki on yksi koulumme suurimmista toimivista valmennusryhmistä. Kaikkiaan jääkiekkovalmennuksessa on mukana nelisenkymmentä aktiivijääkiekkoilijaa, joista osa pelaa jo Suomen ylintä sarjatasoa SM-liigaa. Suurin osa jääkiekkoilevista nuoristamme pelaa nuorten SM-sarjoissa. Osa pelaajistamme harjoittelee aamuisin seurojensa omissa aamuharjoituksissa ja he suorittavat valmennuskurssit seuratasolla.

URHEILUOPPILAITOSTEN SM-TURNAUKSET:
2012: hopeaa
2011: kultaa
2008: kultaa
2007: hopeaa
2004: kultaa
2003: kultaa
2002: hopeaa
2000: hopeaa

LINKIT

Suomen jääkiekkoliiton sivuilta löydät päivitetyt tilastot, joista käyvät ilmi oppilaidemme seurajoukkueiden menestys sekä pelaajien henkilökohtaiset tilastot:

www.finhockey.fi

Linkit pääkaupunkiseudun seurajoukkueiden kotisivuille, josta löydät lisätietoja pelaajista:

www.blues.fi
www.hifk.fi
www.karhu-kissat.fi
www.kiekko-vantaa.fi
www.jokerit.com

Muita jääkiekkoaiheisia linkkejä:

www.liiga.fi
www.nhl.com
www.jatkoaika.com
www.yle.fi/urheilu/jaakiekko/

HARJOITUSOHJELMA, JÄÄPELIVALMENNUS

ti 08:00 Jääharjoitus / ominaisuusharjoitus Pirkkola
to 08:00 Jääharjoitus / ominaisuusharjoitus Pirkkola
pe 08:15 Oheisharjoitus Pirkkola / Hockey Base

Muutoksista informoidaan etukäteen.

KUN ET PÄÄSE PAIKALLE, ILMOITUKSET NEUSKILLE!!!