Muut lajit

Ns. "muihin lajeihin" näiden kotisivujen jaottelussa lasketaan kaikki ne lajit, joita ei ole erillisillä sivuilla erikseen esitelty. Oleellista on, että minkä tahansa lajin harrastajat ovat tervetulleita kouluumme!

Osassa näistä muista lajeista on johdettua valmennustoimintaa ja osassa lajeja harjoitellaan yksilöllisesti omia harjoitusohjelmia noudattaen. Näistä muista lajeista suosituimpia viime vuosina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu, luistelu, tanssi, kamppailu- ja kestävyyslajit eri muodoissaan sekä golf, uinti, ringette ja eri mailapelit. Osassa lajeista tehdään valmennusyhteistyötä muiden pääkaupunkiseudun urheiluoppilaitosten kanssa.

Yksilöllisen valmennuksen urheilijat hyödyntävät valmennusaamuja joko itsenäisesti tai oman valmentajan johdolla harjoitellen. Tiistaisin ja torstaisin harjoitellaan itsenäisesti oman harjoitussuunnitelman mukaisesti. Perjantaisin kaikki kokoontuvat ohjattuun harjoitukseen. Poikkeukset ilmoitetaan erikseen.

Kunkin jakson harjoitussuunnitelma tulee hyväksyttää vastuuvalmentajalla etukäteen. Samoin jakson päätyttyä tulee palauttaa huolellisesti täytetty harjoituspäiväkirja. Jos omaa henkilökohtaista valmentajaa ei ole, voi valmentautumista suunnitella yhdessä koulun valmentajien kanssa.

Yksilöllisten lajien valmennuksesta vastaavat Juha Stark (juha.stark@phyk.fi), Anton Telih (anton.telih@phyk.fi)  ja koulun fysioterapeutti Krista Puhakka (krista.puhakka@phyk.fi).

Yksilöllisen valmennuksen ohjelma

5. jakso 7.4. - 3.6.2017

PE 7.4. Kehonhuolto (koulun yläsali) 

TI 11.4. Pirkkola 

PE 14.4. Pitkäperjantai 

TI 18.4. Pirkkola 

PE 21.4. Aqua mover combat (Hotelli Haaga) 

TI 25.4. Pirkkola 

PE 28.4. Ulkoliikuntaa (Laajasuon kenttä)

TI 2.5. Pirkkola 

PE 5.5. Bolderointi (Bolderointi-keskus, Konala) 

TI 9.5. Pirkkola 

PE 12.5. Toiminnallinen harjoittelu (Laajasuon kenttä) 

TI 16.5. Pirkkola

PE 19.5. Toiminnallinen harjoitus (Laajasuon kenttä) 

 KOEVIIKKO 23.5.-2.6.2017


Torstaisin omatoiminen harjoitus oman harjoitussuunnitelman mukaisesti.