Ajankohtaista

7. luokille haku päättynyt

Haku on nyt päättynyt. Jos myöhästyit hausta, ota yhteyttä 30.12.2020 alkaen sähköpostilla osoitteeseen kanslia@phyk.fi. Seuraa myös näitä kotisivuja pääsykokeiden lähestyessä, tiedotamme täällä mahdollisista muutoksista ja annamme lisäohjeita.

Alta voit katsoa esittelyvideon 7. luokalle hakeville oppilaille.

Jos yllä oleva upotus ei toimi, voit katsoa videon myös täältä.

Video on pitkä ja kattava kokonaisuus, jossa seikkaperäisesti

  • esitellään kouluamme
  • kerrotaan urheilu- ja matematiikkapainotuksistamme
  • kerrotaan soveltuvuuskokeista
  • kerrotaan hakeutumisen periaatteista ja yksityiskohdista

Voit siis katsoa sen juuri silloin, kun sinulle vain parhaiten sopii. Voit myös palata uudelleen sen pariin milloin vain.

Uskomme, että tallenteesta löytyy vastaukset miltei kaikkiin pohtimiisi kysymyksiin. Näin ollen se kannattaa katsoa kokonaisuudessaan.

Jos sinulle videon katsomisen jälkeenkin jää kysyttävää, niin voit tiedustella lisää osoitteesta yahaku@phyk.fi. Voit myös tilata kotiin esitteemme samasta osoitteesta. Voit tutustua esitteeseen myös täällä.

PHYK:n oma sähköinen hakulomake aukeaa 16.11.2020. Kaikkien painotetuille luokille hakevien tulee täyttää tämä lomake.

Samana päivänä 16.11. aukeaa helsinkiläisistä kouluista hakeville oppilaille Helsingin kaupungin sähköinen oppilaskortti 7. luokalle. Se vastaa aikaisempaa paperista oppilaskorttia. Kaikkien helsinkiläisten koulujen oppilaiden tulee aina täyttää myös se, vaikka hakisikin painotettuun opetukseen.

Oman oppilaaksiottoalueemme oppilaiden ei tarvitse täyttää PHYK:n omaa sähköistä hakulomaketta, jos ei hae erikseen myös painotuksiin. Te pääsette lähikouluumme opiskelijaksi täyttämällä pelkästään Helsingin kaupungin sähköisen oppilaskortin.

Hakemiseen liittyvät linkit

Yläastehaku

Yläastehaku

09 4777 530 (kanslia)

Takaisin ylös