Ajankohtaista

Lisätietoja liikunnan soveltuvuuskokeen yleisestä osasta ke 22.1.

Liikunnan soveltuvuuskoe (ns. yleisosa) yläasteelle järjestetään ke 22.1.2020 klo 8.30 – 16.00. PHYK käyttää Olympiakomitean suosittelemaa valtakunnallista soveltuvuuskoetta. Voit tutustua kokeeseen osoitteessa www.soveltuvuuskoe.fi. Koulukohtaiseen osioon voi tutustua tästä.

Soveltuvuuskokeeseen tarvitset mukaan sisäliikuntavarusteet, sisäkengät sekä eväät pitkän päivän varalle. Vanhemmat voivat tuoda ja hakea lapsen Maunulasta, mutta kokeita ei ole mahdollista jäädä seuraamaan.

OLE AJOISSA PAIKALLA! KOKEET ALKAVAT KLO 8.30, JOLLOIN TULEE OLLA VALMIINA SISÄLIIKUNTAVARUSTUS VAIHDETTUNA. HYVÄ OLLA SIIS PAIKALLA JO VIIMEISTÄÄN KLO 8.15.

Saapuminen kokeeseen

Koe pidetään Maunulan liikuntahallissa (Maunulanmäki 3 – 5). Maunulan ala-asteen edustalla sijaitsee punatiilinen rakennus, jonka kautta siirrytään maanalaisiin liikuntatiloihin. Maan alta löytyy useamman liikuntahallin käsittävä urheilukeskus.

Kartta PDF-muodossa
Reittiopas

Soveltuvuuskokeeseen osallistuu runsaasti väkeä, joten kannattaa varata aikaa maanalaisiin tiloihin siirtymiseen. Matkan voi tehdä hisseillä, joita on kaksi. Edellisinä vuosina hissit ovat ruuhkaantuneet ja sen vuoksi siirtymisen voi tehdä myös kävellen portaita pitkin useampia kerroksia. Toivoimme kuitenkin, että kaikki ovat valmiina varusteet vaihdettuna klo 8.30, jotta saamme kokeen ajoissa alkamaan. Viimeistään klo 8.15 on hyvä tulla jo paikalle.

Hakijoita on hyvin paljon ja Maunulan liikuntahallin liepeillä liikenne väistämättä puuroutuu. Maunulanmäki on kapea päättyvä tie, jossa edestakainen ajo on verraten hankalaa. Pyydämme pitkämielisyyttä aamun kiireiden keskellä ja myös purkuvaiheessa. Niinpä toivomme, että autolla tulevista mahdollisimman moni voisi jättää lapsensa jo hieman kauemmaksi hallilta – esimerkiksi Pakilantielle S-marketin edustalle tai Metsäpurontielle. Pirkkolantien remontti aiheuttaa ruuhkaa Metsäpurontielle, joka kannattaa ottaa huomioon. Runkolinja 550:n pysäkki on aivan koepaikan vierellä.

Toki julkisilla ajoneuvoilla kulkeminen on optimaalinen vaihtoehto niille, joille se luontevasti on mahdollista.

Tervetuloa 22.1. klo 8.15 mennessä ja onnea kaikille kokeeseen!

Kokeiden jälkeen

Päivä tulee päättymään klo 16 mennessä. Purkuvaiheessa on taas luvassa uutta ruuhkaa. Niinpä ehdotamme, että lapsenne laittaisi teille huoltajille viestin kun koe on päättynyt. Olisi hyvä, jos ainakin osa teistä voisi sopia noutopisteen lapsenne kanssa jonnekin sovittuun paikkaan ”väljemmille vesille” kuin aivan hallin oven eteen. Tämä varmastikin helpottaisi ruuhkan syntyä.

Sairastapaukset

Sairaustapausten varalta järjestetään uusintakoe liikunnassa maanantaina 10.2.2020 klo 8.00 Maunulan liikuntahallilla (kokoontuminen klo 7.45). Uusintakokeeseen osallistuminen edellyttää lääkärintodistusta. Jokaisella hakijalla on kuitenkin vain yksi koepäivä käytettävissä. Näin ollen päätös siitä, osallistuuko varsinaisen koepäivän testiin vai uusintakokeeseen, on tehtävä etukäteen. Ilmoita mahdollisesta sairastumisesta koulun kansliaan 09 4777 530 tai kanslia@phyk.fi.

Lisätietoja

Tuomas Raja

Tuomas
Raja

rehtori 040 725 2098
Sami Auersalmi

Sami
Auersalmi

Wilma ja lukujärjestykset 040 725 2097
Katy Elo

Katy
Elo

koulusihteeri 040 868 4960

Takaisin ylös