Ajankohtaista

Onnea Sinulle kevään uusi ylioppilas

Ylioppilasjuhla

Juhla alkaa koulullamme lauantaina 4.6.2022 klo 10.30 ja kestää noin klo 12.30 saakka. Ota huomioon, että juhlasaliin pääsee ennen juhlaa vasta klo 10.15. Tilaisuuteen voit kutsua vain lähiomaisesi (2 ‐ 3 vierasta), sillä valitettavasti salin tila on rajallinen. Juhlan jälkeen uusista ylioppilaista otetaan yhteiskuva. Kun kuvaus on ohi, juhlimaan kotiin pääsee viimeistään klo 13.00.

Ylioppilasjuhlien seremoniaharjoitukset

Pidetään koululla perjantaina 3.6.2022 klo 17. Tilaisuus on pakollinen tuleville ylioppilaille. Tuo samalla koululle ylioppilaslakkisi.

Laita lakkiin valmiiksi nimesi. Nimi tulee laittaa lakin päälle valkoisella noin 7 cm x 5 cm olevalla paperilla (ei post-it) nuppineulalla (ei siis hakaneulalla).

Lainakirjojen, hissin avaimen ja parkkiluvan palautus sekä kaapit

Mikäli sinulla on vielä koulun kirjoja lainassa tai olet saanut hissin avaimen, palauta ne mahdollisimman pian. Palauta myös parkkilupa. Samoin muista tyhjentää kaappisi, mikäli sinulla sellainen on.

Syksyn 2022 ylioppilaskirjoitukset

Mikäli osallistut syksyn 2022 ylioppilaskirjoituksiin, ilmoittaudu wilmassa viimeistään perjantaina 27.5.2022.

Muuta

Ylioppilasjuhlapäivänä on koulun piha kovassa käytössä. Piha toimii niin onnittelupaikkana kuin kuvauspaikkanakin. Niinpä pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Toivomme mahdollisimman monen pysäköivän autonsa muualle, esim. lähistöllä olevalle urheilukentälle tai esim. Aino Ackten tien varteen. Kentän osoite on Aino Ackten tie 14, aivan Hakavuoren kirkon takana.

Mikäli Sinulla on jotain epäselvää tai kysyttävää, otathan yhteyttä kansliaan osoitteella kanslia@phyk.fi

Takaisin ylös