PHYK:n alumnitoiminta

Alumnitoiminta

Mikä PHYK alumniverkosto?

PHYK alumniverkosto on perustettu kokoamaan yhteen Pohjois-Haagan yhteiskoulusta valmistuneet ja ylläpitämään kuuluisaa PHYK-henkeä vielä pitkälle valmistumisen jälkeen. Alumnitoiminnan tarkoituksena on tarjota kohtaamismahdollisuuksia vanhojen koulukavereiden kanssa ja ylläpitää yhteyttä entiseen opinahjoon.

Alumniverkosto järjestää erilaisia tapahtumia ja tiedottaa alumneja heidän kannaltaan mielenkiintoisista asioista. Alumniverkoston järjestämillä tapahtumilla on myös tarkoitus kerätä varoja koulun nykyisten oppilaiden opiskelun ja viihtyvyyden tukemiseen.

Mukaan alumnitoimintaan ovat tervetulleita kaikki Pohjois-Haagan yhteiskoulun yläkoulua tai lukiota käyneet ja 18 vuotta täyttäneet, aina koulun perustamisesta lähtien. Alumniverkostoon liittyminen on ilmaista. Liittymällä et sitoudu osallistumaan mihinkään, mutta pysyt kartalla järjestettävistä tapahtumista.

Alumnitoiminnan järjestämisessä yhteistyötahona toimii myös Pohjois-Haagan yhteiskoulun kannatusyhdistys ry. Alumniverkoston lisäksi voit halutessasi liittyä myös Pohjois-Haagan yhteiskoulun kannatusyhdistykseen ja toivomme, että mahdollisimman moni koulusta valmistunut siihen liittyisi. Kannatusyhdistyksestä voi lukea lisää tämän linkin takaa.

Liittyminen alumnitoimintaan onnistuu helposti jättämällä yhteystietosi tämän lomakkeen kautta.

Jos yhteystietosi muuttuvat liittymisen jälkeen, voit olla yhteydessä lähettämällä viestin osoitteeseen alumni@phyk.fi

Ollaan yhteyksissä!

Hymy huulessa, mutta täysillä!

Takaisin ylös