Ajankohtaista

Suru-uutinen koulussamme: Sami Auersalmi on menehtynyt

Sami AuersalmiHiihtolomaa edeltävällä viikolla meidät saavutti hyvin surullinen uutinen. Koulumme keskeinen henkilökunnan jäsen, järjestelmätukihenkilö ja PHYK:n monitoimimies Sami Auersalmi oli menehtynyt Pohjois-Haagan kodissaan.

Sami oli voinut huonosti ja hän oli tilannut itselleen lääkäriajan seuraavalle päivälle, mutta hän ei sinne valitettavasti koskaan ehtinyt.

Sami kävi koulumme yläasteen ja lukion ja aloitti työt osapäiväisenä työntekijänä koulussamme opintojensa ohella heti ylioppilaaksi valmistumisensa jälkeen. Näin hän ehti toimia PHYK:ssa joko opiskelijana tai henkilökunnan jäsenenä yhteensä 35 vuoden ajan. Sami oli kuollessaan 48-vuotias.

Samin panos koulullemme oli erittäin suuri. Hän oli todella monessa mukana työskentelemässä PHYK:n parhaaksi. Se oli hänen elämänsä suuri sisältö.

Lisäksi Sami oli merkittävässä roolissa kaikkien yksityiskoulujen yhteisissä kehityshankkeissa. Hän toimi myös hyvin aktiivisena jäsenenä Hekan asukastoiminnassa, Pohjois-Haaga Seurassa ja monissa muissa yhdistyksissä.

Sydämellinen kiitos Samille meidän kaikkien PHYK:laisten puolesta koulumme ja muiden tahojen eteen tekemästä mittaamattoman arvokkaasta työstä.

Samin muistoa kunnioittaen ja omaisten suruun osaa ottaen,

Tuomas Raja, rehtori

Takaisin ylös