Ajankohtaista

Syksyn ylioppilaskirjoitusten tulokset ja tietoa ylioppilaille

Syksyn 2022 ylioppilastutkinnon tulokset ovat kirjoituksiin osallistuneille näkyvissä wilmassa. Pisterajat löytyvät alta.

Kaikki kokelaat ja alle 18-vuotiaiden kokelaiden huoltajat näkevät arvostellut koesuoritukset Opetushallituksen Oma Opintopolku -palvelusta 11.11.2022 klo 9 alkaen. Kokelaan arvostellut suoritukset tulevat samaan aikaan näkyviin myös opettajille arvostelupalvelussa. Tuloksia ei kerrota puhelitse tai sähköpostitse eikä niitä voi hakea koululta.

Mahdollisen oikaisuvaatimuksen tekee kokelas tai alle 18-vuotiaan kokelaan huoltaja YTL:n sivuilla 11.-25.11.2022.

Ilmoittautuminen kevään ylioppilaskirjoituksiin tulee tehdä 22.11. mennessä. Jo PHYK:sta valmistuneiden tulee pyytää wilma tunnuksia osoitteesta kanslia@phyk.fi

Pisterajat

Onnea Sinulle syksyn uusi ylioppilas

Ylioppilasjuhla

Tietoa ylioppilasjuhlasta tämän hetken tiedon mukaan:

Juhla järjestetään koululla perjantaina 2.12.2022 klo 12.30. Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia. Noudatamme luonnollisesti mahdollisia koronarajoituksia juhlan järjestelyissä.

Juhlaan osallistuvat ylioppilaat ja jokaisen ylioppilaan kohdalla voimme kutsua neljä vierasta. Juhliin ei saa osallistua sairaana tai oireisena. Juhlassa voi olla mukana koulussa vielä jatkavia opiskelijoita.

Kuvaus

Juhlan jälkeen otetaan ylioppilaista ryhmäkuva, jonka koulu tarjoaa ja se lähetetään koteihin. Sen vuoksi, jos osoitteesi on muuttunut tai muuttuu lähipäivinä ilmoita siitä kanslia@phyk.fi. Sinulla on myös mahdollisuus omakustanteiseen ylioppilasyksilökuvaukseen koululla ryhmäkuvan ja onnittelujen jälkeen tutulta koulukuvaajaltamme. Voit kysyä tästä lisää osoitteesta reenniemi@gmail.com.

Ylioppilasjuhlien seremoniaharjoitukset

Pidämme torstaina 1.12. klo 17.00 pakollisen juhlaharjoituksen ylioppilaille.

Harjoituksessa käydään läpi juhlan kulku ja turvallisuusohjeistukset. Tuohon harjoitukseen kaikille ylioppilaille yo-lakki mukaan. Laita LAKKIIN VALMIIKSI NIMESI. Nimi tulee laittaa LAKIN PÄÄLLE VALKOISELLA NOIN 7 CM X 5 CM OLEVALLA PAPERILLA (ei post-it) NUPPINEULALLA (ei siis hakaneulalla). Harjoitus kestää noin tunnin.

Lainakirjojen, parkkiluvan tai hissin avaimen palautus ja kaapit

Mikäli Sinulla on vielä koulun kirjoja lainassa tai olet saanut hissin avaimen tai parkkiluvan, palauta ne mahdollisimman pian kansliaan. Samoin muista tyhjentää kaappisi, mikäli sinulla sellainen on.

Kevään 2023 ylioppilaskirjoitukset

Mikäli osallistut kevään 2023 ylioppilaskirjoituksiin, tee ilmoittautuminen entiseen tapaan Wilmassa viimeistään tiistaina 22.11.2022.

Takaisin ylös