Wilman ohjeet

Wilman ohjeet

Wilma on käytössä laajasti Pohjois-Haagan yhteiskoulussa. Wilmasta löydät mm. työjärjestykset, arvosanat, poissaolot, pikaviestit, myönnetyt lomat jne. Kaikille oppilaille on jaettu järjestelmään tunnukset. Lisäksi kaikille huoltajille on lähetetty lukuvuoden alussa tekstiviestillä avainkoodi henkilökohtaisten tunnusten tekemiseksi.

Oppilaan ollessa täysi-ikäinen huoltajatunnus ei ole oletuksena voimassa. Kuitenkin myös täysi-ikäisen on selvitettävä poissaolonsa. Hän voi ne selvittää joko lääkärintodistuksella, muulla luotettavalla todistuksella (esim. kutsuntatodistus) tai hän voi antaa vanhempiensa selvittää poissaolot. Mikäli oppilas haluaa, että vanhemmat voivat selvittää poissaolot, pitää hänen antaa vanhemmille lupa siihen.

Tämä tapahtuu oppilaan ollessa kirjautuneena Wilmaan ylhäällä olevassa Lomakkeet kohdassa. Sieltä löytyy lomake nimeltä ”Omat tiedot, 18 v täyttäneet opiskelijat ja aikuisopiskelijat”. Lomakkeen lopussa on kohta ”Salli huoltajan kirjautuminen, vaikka opiskelija täyttänyt 18 vuotta”. Laittamalla tähän kohtaan täpän ja tallentamalla lomakkeen, näkee huoltaja jälleen tiedot ja voi selvittää poissaolot.

Jos huoltaja unohtaa salasanansa Wilmaan, voi hän pyytää ne sähköpostiinsa Wilman kirjautumissivulta. Oppilaan tulee hakea tunnuksensa koulusta joko kansliasta, opoilta tai ATK-tuelta, mikäli hän ei ole laittanut sähköpostiansa Wilmaan tai muista sitä.

Ohjeet huoltajan Wilma-tunnuksen tekemiseen

Osoite uuden Wilma-tunnuksen tekemiseen on https://yvkoulut.inschool.fi/connect

Ohjeet huoltajan Wilma-tunnuksen tekemiseen avainkoodin avulla löytyvät täältä.

Ohjeet Wilman käyttöön löytyy täältä.

Kaikkin Wilmaa koskeviin kysymyksiin Pohjois-Haagan yhteiskoulussa vastaa Sami Auersalmi, kanslia@phyk.fi, puhelin 040 7252 097.

Sami Auersalmi

Sami
Auersalmi

lukujärjestykset ja ryhmittely, Wilma-asiat 040 725 2097

Takaisin ylös